Tillbehör

Vårt övriga sortiment består av isskrapor, pallar, brickstativ och displayställ. Dessa har en lägre minimumkvantitet än övriga artiklar. Samtliga produkter tillverkas i våra egna fabriker i Småland och är avsedda för inomhusbruk.

Isskraporna tillverkas av flera lager av björkfanérark som pressas samman under högt tryck och värme. Den riktiga björkfanéren skiner igenom

Pallen är stapelbar med en sits av formpressat trä och samma blanka yta som brickorna. Metallbenen går att få kromade eller med en matt, svart yta. Levereras färdigmonterad.

Brickstativet är hopfällbart med kromad eller matt, svart finish och finns i två storlekar. Ett mindre stativ som passar till en 49cm-bricka och är 42,5cm högt samt ett större som passar en 65cm-bricka och är 47,5cm högt. Dessa kan med fördel kombineras till ett set. Kräver ingen montering.

Displaystället är gjort av FSC®-certifierad HDF (High Density Fibreboard). Det har tre fack och rymmer totalt 12 brickor. Passar både stora och små brickor. Stället levereras i två-pack och monteras enkelt utan verktyg eller skruvar.

Produktställ 3-fack

Exponera dina produkter i ett stilfullt och miljövänligt ställ som är tillverkat av MDF, inga verktyg behövs för montering och det levereras i ett platt paket. Stället har 3-fack med plats upp till 5 brickor per fack. Kontakta oss för mer information.

Art. nr: 122B
L:27 x B:24,5 x H:20
Produkten är FSC® – certifierad

Förpackningar

Vi erbjuder exklusiva förpackningar av hög kvalité, Välj mellan standard eller designa din egen efter önskemål. Förpackningarna är FSC® – certifierade. Kontakta oss för mer ingående information och valmöjligheter.

Villkor

Priser anges i SEK. Moms och frakt tillkommer.