Posters

Posters i fantastisk kvalité

Vi erbjuder en smidig och flexibel helhetslösning för dig som vill ta fram egna posters, i både större och mindre upplagor, och kunna beställa både print samt förpackning från samma leverantör. Ditt artwork printas på ett FSC®-certifierat och svensktillverkat 240-grams papper med matt finish. Du kan välja mellan följande format: 30x40cm, 40x50cm och 50x70cm. Motivet printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare vilket ger oss möjlighet att arbeta i RGB. Detta färgläge har ett större färgomfång än CMYK som används av traditionella tryckerier där man arbetar med offset-tryck. Vår teknik kombinerat med papprets egenskaper ger ett knivskarpt tryck med en imponerande färg- och bildåtergivning. Slutresultatet är en poster med riktig premiumkänsla! Postern levereras packad i ett stadigt papprör med tättslutande plastlock. Välj mellan svart, vitt eller naturfärgat rör samt svart eller vitt lock. Kombinera fritt mellan de olika alternativen. En större etikett med bild på motivet samt information såsom titel och storlek fästs på röret. Etiketten går att få med din egen layout anpassad till etikettens mått eller enligt en standardmall.

Välj storlek

Vi börjar med att presentera storlekarna 30×40, 40×50 och 50x70cm. Önskar du annan storlek? Kontakta oss.

Förpackning

30x40cm har vi en vit förpackning att välja på. Större posters kan du välja i tre olika färger på tuber, och svart eller vitt lock.

Etikett

Designa din egen etikett, du väljer oavsett om det skall vara i svartvitt eller färg. Vi har bara en standardbredd som vi arbetar med.

Specifikationer

Filformat: TIFF, PSD, PDF eller JPG
Upplösning: 300 dpi i skala 1:1
Färgrymd: Adobe RGB1998

Filformat: EPS, Ai, eller PDF
Färgrymd: Adobe RGB1998

Villkor

Priser anges i SEK. Moms och frakt tillkommer.