Bordstabletter & glasunderlägg

Bordstabletter och glasunderlägg av eukalyptusträ med egen design.

Tillverkas av en träfiberskiva innehållande FSC®-certifierat eukalyptusträ. Allt material kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker i Sverige. Välj mellan kork eller en grå sammetsaktig filtyta på undersidan och matt eller blank lack på ovansidan. Vi kan erbjuda presentförpackningar till båda produkterna. Bordstabletterna packas parvis och glasunderläggen packas i 6-pack.

Så här tar du fram en produkt med egen design

Observera att minimumantalen på dessa artiklar är högre då tillverkningsprocessen skiljer sig från vår övriga produktion. Kontakta oss för offert. Artwork skickas till oss enligt våra specifikationer och mått. (Stora filer kan skickas med t.ex. WeTransfer.com)
Eventuell färgreferens uppges med en PMS-kod från Pantones färgkarta ”Solid Coated”. Tryckfilerna skickas vidare för tryck och lackning hos en extern partner. P.g.a. produktionstekniken så kan exakt färgåtergivning gentemot referensen ej garanteras. När trycket är lackat så skickas ett ark till dig för godkännande. Vill du av någon anledning annullera ordern i detta skede så debiteras du för tryckkostnaden. Normal ledtid från det att vi har mottagit filerna är 4-6 veckor. Om inget annat överenskommits så levereras ordern med DHL.

Storlekar & specifikationer

Filformat: TIFF, PSD, PDF eller JPG
Upplösning: 300 dpi i skala 1:1
Färgrymd: Adobe RGB1998

Filformat: EPS, Ai, eller PDF
Färgrymd: Adobe RGB1998

Har du ett motiv som ska täcka hela brickans yta behöver det finnas ett extra utfall på 1,5cm runtom hela bilden. Detta för att bilden ska gå hela vägen ut till kanten på brickan. På skärbrädor och glasunderlägg räcker det med 1 cm. Kontakta oss för att få mallar om du vill testa olika placeringar och utsnitt av ditt motiv. Tryckoriginalet skickas sedan till oss utan mall med det utfall som krävs. Om motivet ska färgjusteras uppger du PMS-koder från Pantone Coated-skalan eller skickar in en fysisk färgreferens som visar vilket slutresultat du vill uppnå. Det kan vara exempelvis en poster eller tygbit. Exakt färgåtergivning är ej möjlig p.g.a. av skillnader i material mellan färgreferensen och brickans ytskikt. Metallicfärger går ej att tillämpa på våra produkter. Vi har en tillåten förskjutning på ca +/- 5 mm av motivet då alla material läggs samman för hand samt kan skifta position under pressmomentet.

Produktens baksida

Baksidan på produkten går att få i grå filt eller med kork. Tryck är däremot inte möjligt på baksidan.

Villkor

Priser anges i SEK. Moms och frakt tillkommer.

Tillbehör

Produktställ 3-fack

Exponera dina produkter i ett stilfullt och miljövänligt ställ som är tillverkat av MDF, inga verktyg behövs för montering och det levereras i ett platt paket. Stället har 3-fack med plats upp till 5 brickor per fack. Kontakta oss för mer information.

Art. nr: 122B
L:27 x B:24,5 x H:20
Produkten är FSC® – certifierad

Förpackningar

Vi erbjuder exklusiva förpackningar av hög kvalité, Välj mellan standard eller designa din egen efter önskemål. Förpackningarna är FSC® – certifierade. Kontakta oss för mer ingående information och valmöjligheter.